Ontdek de geavanceerde functies van de Bosch wat28542nl wasmachine

20 maart 2023 Door beintentionallyalivecom 0

De Bosch wat28542nl is een wasmachine die bekend staat om zijn uitstekende prestaties en innovatieve functies. Deze wasmachine is ontworpen met de nieuwste technologieën om u de best mogelijke waservaring te bieden.

Een van de belangrijkste kenmerken van de Bosch wat28542nl is het VarioPerfect-systeem. Dit systeem biedt u twee opties: SpeedPerfect en EcoPerfect. Met SpeedPerfect kunt u uw wasgoed tot 65% sneller wassen dan normaal, terwijl EcoPerfect tot 50% minder energie verbruikt dan normaal. Dit betekent dat u tijd en geld kunt besparen, terwijl u toch een schone was krijgt.

Een ander voordeel van de Bosch wat28542nl is dat hij beschikt over een AquaStop-systeem. Dit systeem voorkomt lekkages en waterschade door het water af te sluiten zodra er een lek wordt gedetecteerd. Hierdoor kunt u met een gerust hart uw wasmachine gebruiken zonder bang te zijn voor waterschade.

De wasmachine heeft ook een ruime trommelcapaciteit van 9 kilogram, waardoor u grote hoeveelheden wasgoed in één keer kunt wassen. Bovendien heeft de machine een zeer laag geluidsniveau tijdens het wassen, waardoor hij ideaal is voor gebruik in huis.

De Bosch wat28542nl beschikt ook over verschillende programma’s en functies om aan al uw behoeften te voldoen. Zo heeft hij bijvoorbeeld een speciaal programma voor donkere kleding, waardoor uw zwarte kleding langer mooi blijft en minder snel vaal wordt.

Kortom, als u op zoek bent naar een hoogwaardige wasmachine met geavanceerde functies en innovatieve technologieën, dan is de Bosch wat28542nl zeker iets om te overwegen. Met zijn ruime trommelcapaciteit en AquaStop-systeem biedt deze machine alles wat u nodig heeft voor een perfect schone was zonder zorgen over lekkages of waterschade.

9 veelgestelde vragen over de Bosch WAT28542NL

 1. Wat is de prijs van de Bosch WAT28542NL?
 2. Is de Bosch WAT28542NL geschikt voor kleine ruimtes?
 3. Wat zijn de specificaties van de Bosch WAT28542NL?
 4. Welke functies heeft de Bosch WAT28542NL?
 5. Hoeveel watt verbruikt de Bosch WAT28542NL?
 6. Is er een automatische uitschakeling bij voltooiing bij de Bosch WAT28542NL?
 7. Kan ik mijn wasgoed met één druk op een knop starten met de Bosch WAT28542NL?
 8. Welke programma’s heeft de Bosch WAT28542NL beschikbaar?
 9. Heeft de Bosch WAT285142 NL een energie-efficiëntieklasse (A+++)?

Wat is de prijs van de Bosch WAT28542NL?

De Bosch WAT28542NL heeft een adviesprijs van €649.

Is de Bosch WAT28542NL geschikt voor kleine ruimtes?

Hoewel de Bosch WAT28542NL een ruime trommelcapaciteit van 9 kilogram heeft, is het ontwerp van de wasmachine vrij compact en efficiënt. Hierdoor is hij geschikt voor kleine ruimtes zoals een appartement, een kleine badkamer of een washok.

De afmetingen van de machine zijn 84,8 cm hoog, 59,8 cm breed en 59 cm diep. Deze afmetingen maken hem ideaal voor mensen die niet veel ruimte hebben in hun huis of appartement. Bovendien heeft de wasmachine een deur die extra groot is, waardoor het in- en uitladen van uw wasgoed gemakkelijk is.

Daarnaast beschikt de Bosch WAT28542NL over verschillende innovatieve functies die hem nog geschikter maken voor kleine ruimtes. Zo heeft hij bijvoorbeeld het VarioPerfect-systeem waarmee u kunt kiezen tussen SpeedPerfect en EcoPerfect programma’s om tijd en energie te besparen. Dit betekent dat u minder tijd nodig hebt om uw wasgoed te wassen en minder energie verbruikt, wat vooral handig is als u in een kleinere woning woont waar energiekosten hoger kunnen zijn.

Kortom, als u op zoek bent naar een wasmachine die geschikt is voor kleine ruimtes maar toch alle functies biedt die u nodig heeft voor een perfect schone was, dan is de Bosch WAT28542NL zeker het overwegen waard.

Wat zijn de specificaties van de Bosch WAT28542NL?

Hieronder vindt u de specificaties van de Bosch WAT28542NL wasmachine:

– Energieklasse: A+++

– Maximaal vulgewicht: 9 kg

– Centrifugesnelheid: 1400 rpm

– Geluidsniveau wassen: 48 dB

– Geluidsniveau centrifugeren: 73 dB

– VarioPerfect systeem met SpeedPerfect en EcoPerfect functies

– AquaStop-systeem om lekkages te voorkomen

– Speciaal programma voor donkere kleding

– ActiveWater Plus-systeem voor efficiënt waterverbruik

– AntiVibration Design voor stabiliteit en stilte tijdens het wassen

– Trommelverlichting voor gemakkelijk laden en lossen van wasgoed

De Bosch WAT28542NL is een energiezuinige wasmachine met een hoge capaciteit, geavanceerde functies en innovatieve technologieën. Met zijn VarioPerfect systeem kunt u kiezen tussen snelheid of energiebesparing, terwijl het AquaStop-systeem lekkages voorkomt en het ActiveWater Plus-systeem zorgt voor efficiënt waterverbruik. Bovendien is de machine dankzij het AntiVibration Design zeer stabiel en stil tijdens het wassen.

Welke functies heeft de Bosch WAT28542NL?

De Bosch WAT28542NL is een wasmachine met verschillende geavanceerde functies die zijn ontworpen om uw waservaring te verbeteren. Enkele van de belangrijkste functies zijn:

 1. VarioPerfect-systeem: Dit systeem biedt u de keuze tussen twee opties, SpeedPerfect en EcoPerfect, waarmee u tot 65% sneller of tot 50% energiezuiniger kunt wassen dan normaal.
 2. AquaStop-systeem: Dit systeem voorkomt lekkages en waterschade door het water af te sluiten zodra er een lek wordt gedetecteerd.
 3. Trommelcapaciteit: De Bosch WAT28542NL heeft een ruime trommelcapaciteit van 9 kilogram, zodat u grote hoeveelheden wasgoed in één keer kunt wassen.
 4. Donkere kleding programma: Met dit programma blijven uw zwarte kledingstukken langer mooi en voorkomt u dat ze vaal worden.
 5. Geluidsniveau: De wasmachine heeft een zeer laag geluidsniveau tijdens het wassen, wat ideaal is voor gebruik in huis.
 6. AntiVibration Design: Het AntiVibration Design van de machine zorgt voor meer stabiliteit en vermindert trillingen tijdens het wassen.
 7. ActiveWater Plus-technologie: Deze technologie maakt gebruik van sensoren om de hoeveelheid water aan te passen aan de hoeveelheid wasgoed, waardoor er minder water wordt verspild en er zuiniger wordt gewassen.
 8. LED-display: Het LED-display geeft duidelijk weer welke programma’s en functies zijn geselecteerd en hoe lang het nog duurt voordat de was klaar is.

Kortom, de Bosch WAT28542NL heeft verschillende geavanceerde functies die ervoor zorgen dat uw waservaring efficiënter, zuiniger en gemakkelijker wordt met behoud van een uitstekend wasresultaat.

Hoeveel watt verbruikt de Bosch WAT28542NL?

De Bosch WAT28542NL heeft een energie-efficiëntieklasse van A+++. Dit betekent dat de wasmachine zeer energiezuinig is en weinig stroom verbruikt. Het gemiddelde geschatte jaarlijkse energieverbruik van deze wasmachine is 152 kWh/jaar, wat neerkomt op ongeveer 0,44 kWh per wasbeurt. Het geschatte waterverbruik per jaar is 11220 liter, wat neerkomt op ongeveer 45 liter per wasbeurt. Het exacte stroomverbruik kan variëren afhankelijk van het gekozen programma en de hoeveelheid wasgoed die wordt gewassen. Maar over het algemeen kan gezegd worden dat de Bosch WAT28542NL een zeer energiezuinige wasmachine is die weinig stroom verbruikt.

Is er een automatische uitschakeling bij voltooiing bij de Bosch WAT28542NL?

Ja, de Bosch WAT28542NL wasmachine heeft een automatische uitschakeling wanneer het wasprogramma is voltooid. Na het einde van het geselecteerde programma zal de machine automatisch stoppen en uitschakelen om energie te besparen. Dit zorgt voor een veilige en efficiënte werking van de wasmachine en voorkomt onnodig energieverbruik. Bovendien heeft deze wasmachine ook een startuitstel functie, waarmee u kunt instellen wanneer het wasprogramma moet beginnen, zodat u uw wasgoed op elk gewenst moment kunt wassen.

Kan ik mijn wasgoed met één druk op een knop starten met de Bosch WAT28542NL?

Ja, met de Bosch WAT28542NL kunt u uw wasgoed met één druk op de knop starten. De wasmachine is uitgerust met een eenvoudig te gebruiken bedieningspaneel en een startknop. Nadat u uw wasgoed in de trommel hebt geladen en het juiste programma hebt geselecteerd, hoeft u alleen maar op de startknop te drukken om het wasproces te starten.

Bovendien beschikt de Bosch WAT28542NL over een aantal handige functies die het wassen nog gemakkelijker maken. Zo heeft hij bijvoorbeeld een programmaverloopindicatie, waarmee u kunt zien hoelang het nog duurt voordat uw was klaar is. Ook heeft hij een uitgestelde startfunctie, waarmee u het begin van het wasprogramma kunt uitstellen tot een later tijdstip dat beter bij uw schema past.

Kortom, met de Bosch WAT28542NL kunt u snel en gemakkelijk uw wasgoed starten met één druk op de knop, terwijl u profiteert van handige functies die het wassen nog gemakkelijker maken.

Welke programma’s heeft de Bosch WAT28542NL beschikbaar?

De Bosch WAT28542NL heeft een breed scala aan programma’s beschikbaar, waaronder:

 1. Katoen: Dit programma is geschikt voor het wassen van normaal vervuild katoenen wasgoed.
 2. Kreukherstellend: Dit programma is geschikt voor het wassen van kreukherstellende stoffen zoals overhemden en blouses.
 3. Fijne was: Dit programma is geschikt voor het wassen van delicate stoffen zoals zijde en wol.
 4. Wol handwas: Dit programma is speciaal ontworpen om wol op een zachte manier te wassen, vergelijkbaar met handwas.
 5. Donkere was: Dit programma is geschikt voor het wassen van donkere kledingstukken om te voorkomen dat ze vervagen.
 6. Sportkleding: Dit programma is ontworpen om sportkleding op een zachte manier te wassen en geuren te verwijderen.
 7. AllergiePlus: Dit programma wast op hogere temperaturen om allergenen te verwijderen en is daarmee geschikt voor mensen met allergieën of een gevoelige huid.
 8. SuperKort 15′: Dit programma wast kleine hoeveelheden licht vervuild wasgoed in slechts 15 minuten.
 9. Trommel reinigen: Dit programma reinigt de trommel van de machine om onaangename geuren en resten van wasmiddel te verwijderen.

Naast deze standaardprogramma’s heeft de Bosch WAT28542NL ook extra functies, zoals VarioPerfect (voor sneller of energiezuiniger wassen), SpeedPerfect (voor sneller wassen) en EcoPerfect (voor energiezuiniger wassen).

Heeft de Bosch WAT285142 NL een energie-efficiëntieklasse (A+++)?

Ja, de Bosch WAT285142 NL heeft een energie-efficiëntieklasse van A+++. Dit betekent dat deze wasmachine zeer energiezuinig is en weinig stroom verbruikt tijdens het wassen. Het is daarom een goede keuze voor mensen die hun energierekening willen verlagen en tegelijkertijd hun ecologische voetafdruk willen verminderen. Naast het lage energieverbruik heeft de Bosch WAT285142 NL ook andere innovatieve functies die bijdragen aan een duurzame levensstijl, zoals het AquaStop-systeem dat lekkages voorkomt en waterschade tegengaat.