Bescherm je telefoon in stijl met een telefoonhoesje van Hema

02 april 2023 Door beintentionallyalivecom 0

Telefoonhoesjes zijn tegenwoordig onmisbaar geworden voor de bescherming van onze geliefde smartphones. Of je nu een iPhone, Samsung of Huawei hebt, het is belangrijk om je telefoon te beschermen tegen krassen, stoten en andere beschadigingen. Bij Hema kun je terecht voor een breed assortiment aan telefoonhoesjes in verschillende kleuren en designs.

Een van de populaire telefoonhoesjes bij Hema is het transparante hoesje met een gekleurde rand. Dit hoesje is gemaakt van flexibel TPU-materiaal dat schokabsorberend werkt en daardoor je telefoon beschermt tegen valschade. Het transparante ontwerp zorgt ervoor dat de kleur van je telefoon zichtbaar blijft, terwijl de gekleurde rand een vrolijke touch geeft aan het geheel.

Naast het transparante hoesje heeft Hema ook andere modellen zoals flipcases en bookcases. De flipcase beschermt niet alleen de achterkant van je telefoon, maar ook het scherm door middel van een flap die over het scherm heen valt wanneer de case gesloten is. Zo hoef je niet bang te zijn voor krassen op je scherm wanneer je telefoon in je tas zit.

De bookcase biedt nog meer bescherming doordat deze volledig om je telefoon heen sluit als een boek. Hierdoor zijn zowel de voorkant als achterkant van je telefoon beschermd tegen krassen en stoten. Bovendien biedt deze case vaak ruimte voor pasjes en briefgeld, waardoor hij ook nog eens functioneel is als portemonnee.

Kortom, bij Hema kun je terecht voor diverse telefoonhoesjes die niet alleen je telefoon beschermen, maar ook nog eens leuk zijn om te zien. Of je nu houdt van een transparante case of liever gaat voor een bookcase met opvallende print, bij Hema vind je het allemaal.

 

6 Veelgestelde Vragen over Telefoonhoesjes van Hema

 1. Waar kan ik een telefoonhoesje van Hema kopen?
 2. Wat zijn de verschillende soorten telefoonhoesjes van Hema?
 3. Hoeveel kost een telefoonhoesje van Hema?
 4. Welke materialen worden gebruikt voor het maken van telefoonhoesjes bij Hema?
 5. Zijn er speciale functies beschikbaar voor bepaalde modellen telefoonhoesjes bij Hema?
 6. Is het mogelijk om een persoonlijk ontworpen telefoonhoesje te bestellen bij Hema?

Waar kan ik een telefoonhoesje van Hema kopen?

Je kunt een telefoonhoesje van Hema kopen in de fysieke winkels van Hema, maar ook online via de website www.hema.nl. Op de website kun je het assortiment aan telefoonhoesjes bekijken en gemakkelijk bestellen. Je kunt ervoor kiezen om het hoesje thuis te laten bezorgen of af te halen bij een Hema-winkel naar keuze. Het is ook mogelijk om het telefoonhoesje te laten personaliseren met bijvoorbeeld een eigen foto of tekst. Kortom, er zijn verschillende manieren om een telefoonhoesje van Hema te kopen en zo je telefoon te beschermen tegen krassen en stoten.

Wat zijn de verschillende soorten telefoonhoesjes van Hema?

Bij Hema zijn er verschillende soorten telefoonhoesjes verkrijgbaar die je telefoon beschermen tegen krassen, stoten en andere beschadigingen. Hieronder worden de verschillende soorten telefoonhoesjes van Hema kort toegelicht:

 1. Transparante hoesjes: Dit type hoesje is gemaakt van flexibel TPU-materiaal dat schokabsorberend werkt en daardoor je telefoon beschermt tegen valschade. Het transparante ontwerp zorgt ervoor dat de kleur van je telefoon zichtbaar blijft, terwijl de gekleurde rand een vrolijke touch geeft aan het geheel.
 2. Flipcases: De flipcase beschermt niet alleen de achterkant van je telefoon, maar ook het scherm door middel van een flap die over het scherm heen valt wanneer de case gesloten is. Zo hoef je niet bang te zijn voor krassen op je scherm wanneer je telefoon in je tas zit.
 3. Bookcases: De bookcase biedt nog meer bescherming doordat deze volledig om je telefoon heen sluit als een boek. Hierdoor zijn zowel de voorkant als achterkant van je telefoon beschermd tegen krassen en stoten. Bovendien biedt deze case vaak ruimte voor pasjes en briefgeld, waardoor hij ook nog eens functioneel is als portemonnee.
 4. Hardcases: Dit type hoesje is gemaakt van hard plastic en biedt goede bescherming tegen krassen en stoten. Het nadeel is wel dat dit type hoesje minder flexibel is dan bijvoorbeeld een transparant hoesje en daardoor minder schokabsorberend werkt.
 5. Siliconen hoesjes: Siliconen hoesjes zijn gemaakt van flexibel materiaal dat schokabsorberend werkt en daardoor je telefoon beschermt tegen valschade. Het nadeel is wel dat dit type hoesje minder stevig is dan bijvoorbeeld een hardcase en daardoor minder bescherming biedt tegen krassen.

Kortom, bij Hema zijn er verschillende soorten telefoonhoesjes verkrijgbaar die elk hun eigen voor- en nadelen hebben. Het is belangrijk om te kiezen welk type hoesje het beste bij jouw wensen past en welke bescherming je nodig hebt voor jouw telefoon.

Hoeveel kost een telefoonhoesje van Hema?

De prijs van een telefoonhoesje van Hema varieert afhankelijk van het model en het type hoesje. Over het algemeen zijn de standaard transparante TPU-hoesjes verkrijgbaar voor ongeveer €5,-. De flipcases en bookcases zijn iets duurder en kosten tussen de €10,- en €20,-, afhankelijk van het model en de grootte van je telefoon. Het is altijd verstandig om de website of winkel van Hema te bezoeken om de actuele prijzen te bekijken en te vergelijken voordat je een aankoop doet.

Welke materialen worden gebruikt voor het maken van telefoonhoesjes bij Hema?

Bij Hema worden verschillende materialen gebruikt voor het maken van telefoonhoesjes, afhankelijk van het type hoesje en het model van de telefoon. Een veelvoorkomend materiaal is TPU (thermoplastisch polyurethaan), dat flexibel en schokabsorberend is. Dit materiaal wordt vaak gebruikt voor transparante hoesjes met een gekleurde rand.

Daarnaast worden ook andere materialen gebruikt, zoals kunststof, leer en textiel. Kunststof hoesjes zijn vaak hard en bieden goede bescherming tegen krassen en stoten. Leren hoesjes geven je telefoon een luxe uitstraling en bieden goede bescherming tegen vuil en krassen. Textielhoesjes zijn zacht en flexibel, waardoor ze gemakkelijk om je telefoon heen passen.

Voor flipcases en bookcases worden vaak meerdere materialen gecombineerd. Zo bestaat de buitenkant van een flipcase vaak uit kunststof of leer, terwijl de binnenkant is bekleed met zacht textiel om krassen op het scherm te voorkomen. Bij bookcases wordt vaak gebruik gemaakt van kunstleer of echt leer voor de buitenkant, terwijl de binnenkant meestal bestaat uit een hard plastic frame waarin de telefoon stevig vastzit.

Kortom, bij Hema worden verschillende materialen gebruikt voor het maken van telefoonhoesjes, afhankelijk van het type hoesje en het model van de telefoon. Of je nu gaat voor flexibel TPU-materiaal of luxe leer, bij Hema vind je altijd een hoesje dat bij jou en je telefoon past.

Zijn er speciale functies beschikbaar voor bepaalde modellen telefoonhoesjes bij Hema?

Ja, er zijn enkele speciale functies beschikbaar voor bepaalde modellen telefoonhoesjes bij Hema. Hieronder staan enkele voorbeelden:

 1. Wallet case: Dit type hoesje heeft meerdere vakken waarin je pasjes en briefgeld kunt opbergen, waardoor het ook als portemonnee kan dienen.
 2. Book case: Dit type hoesje heeft een flap die over het scherm van je telefoon valt wanneer de case gesloten is, waardoor zowel de voorkant als achterkant van je telefoon beschermd zijn tegen krassen en stoten.
 3. Waterdicht hoesje: Dit type hoesje is gemaakt van waterdicht materiaal en biedt bescherming tegen water, zand en stof. Hierdoor kun je je telefoon veilig mee naar het strand of zwembad nemen.
 4. Anti-shock hoesje: Dit type hoesje is gemaakt van schokabsorberend materiaal dat beschermt tegen valschade. Het is ideaal voor mensen die hun telefoon vaak laten vallen.
 5. Batterijcase: Dit type hoesje heeft een ingebouwde batterij waarmee je de levensduur van de batterij van je telefoon kunt verlengen.

Het is belangrijk om te controleren of het specifieke model van jouw telefoonhoesje deze functies biedt voordat je tot aankoop overgaat. Bij Hema kun je altijd terecht voor advies over welk type hoesje het beste bij jouw behoeften past.

Is het mogelijk om een persoonlijk ontworpen telefoonhoesje te bestellen bij Hema?

Ja, het is mogelijk om een persoonlijk ontworpen telefoonhoesje te bestellen bij Hema. Hema biedt namelijk de mogelijkheid om zelf een ontwerp te maken voor je telefoonhoesje. Dit kun je doen via de website van Hema, waar je een eigen foto of afbeelding kunt uploaden en deze kunt bewerken met behulp van verschillende tools.

Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit verschillende achtergrondkleuren en teksten toevoegen aan je ontwerp. Ook kun je ervoor kiezen om meerdere foto’s te gebruiken in je ontwerp of om een collage te maken.

Wanneer je tevreden bent met je ontwerp, kun je het telefoonhoesje bestellen en wordt deze speciaal voor jou gemaakt. Het is wel belangrijk om er rekening mee te houden dat het maken van een persoonlijk ontworpen telefoonhoesje iets langer kan duren dan het bestellen van een standaard hoesje.

Een persoonlijk ontworpen telefoonhoesje is niet alleen leuk voor jezelf, maar ook als cadeau voor vrienden of familie. Zo kun je bijvoorbeeld een foto van jullie samen op het hoesje laten zetten als herinnering aan een leuke dag of vakantie.

Kortom, bij Hema kun je niet alleen terecht voor standaard telefoonhoesjes, maar ook voor persoonlijk ontworpen hoesjes die helemaal passen bij jouw stijl en smaak.