Verwarm uw ruimte snel en stil met de Trotec elektrische kachel TDS 20 R

04 maart 2023 Door beintentionallyalivecom 0

De Trotec elektrische kachel TDS 20 R: een compacte en krachtige oplossing voor koude dagen

Met de winter in aantocht is het belangrijk om te zorgen voor voldoende verwarming in huis of op kantoor. De Trotec elektrische kachel TDS 20 R is een uitstekende optie voor wie op zoek is naar een compacte en krachtige verwarmingsoplossing.

De TDS 20 R heeft een vermogen van 3 kW en kan ruimtes tot 60 vierkante meter verwarmen. Dankzij de ingebouwde thermostaat kunt u de gewenste temperatuur instellen en blijft de ruimte constant warm. De kachel heeft ook een oververhittingsbeveiliging, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over veiligheid.

Een van de voordelen van deze kachel is dat hij zeer stil is tijdens het gebruik. Dit maakt hem ideaal voor gebruik in slaapkamers of studeerkamers, waar rust en stilte belangrijk zijn. Daarnaast heeft de kachel een compact formaat en kan hij gemakkelijk worden verplaatst dankzij het handvat aan de bovenkant.

De TDS 20 R maakt gebruik van infraroodtechnologie om warmte te genereren, wat betekent dat hij snel opwarmt en efficiënter werkt dan traditionele verwarmingssystemen. Bovendien heeft deze technologie als voordeel dat er geen luchtstromen worden gegenereerd, waardoor er minder stof wordt verspreid.

Al met al is de Trotec elektrische kachel TDS 20 R een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een compacte, krachtige en stille verwarmingsoplossing voor thuis of op kantoor. Met zijn efficiënte infraroodtechnologie kunt u genieten van snelle en constante warmte zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over veiligheid of geluidsoverlast.

5 Veelgestelde Vragen over de Trotec Elektrische Kachel TDS 20 R

 1. Wat is de verwarmingscapaciteit van de Trotec TDS 20 R elektrische kachel?
 2. Waar kan ik een Trotec TDS 20 R elektrische kachel kopen?
 3. Hoe gebruik je de thermostaat op de Trotec TDS 20 R elektrische kachel?
 4. Welke veiligheidsmaatregelen moeten worden genomen bij het gebruik van een Trotec TDS 20 R elektrische kachel?
 5. Wat is het energieverbruik van een Trotec TDS 20 R elektrische kachel?

Wat is de verwarmingscapaciteit van de Trotec TDS 20 R elektrische kachel?

De Trotec TDS 20 R elektrische kachel heeft een verwarmingscapaciteit van 3 kW, wat betekent dat hij ruimtes tot 60 vierkante meter kan verwarmen. Dit maakt hem ideaal voor gebruik in kleine tot middelgrote kamers, zoals slaapkamers, studeerkamers of kantoren. Dankzij de ingebouwde thermostaat kunt u de gewenste temperatuur instellen en blijft de ruimte constant warm.

Waar kan ik een Trotec TDS 20 R elektrische kachel kopen?

De Trotec TDS 20 R elektrische kachel is verkrijgbaar bij verschillende online winkels en fysieke winkels die gespecialiseerd zijn in verwarmingsapparatuur. Enkele bekende online winkels waar u deze kachel kunt kopen zijn Bol.com, Coolblue en Amazon. U kunt ook de website van Trotec zelf bezoeken om de dichtstbijzijnde dealer of verkooppunt te vinden bij u in de buurt. Daarnaast zijn er ook gespecialiseerde verwarmingswinkels waar u deze kachel kunt vinden. Het is altijd verstandig om prijzen en aanbiedingen te vergelijken voordat u tot aankoop overgaat, zodat u zeker weet dat u de beste deal krijgt.

Hoe gebruik je de thermostaat op de Trotec TDS 20 R elektrische kachel?

De Trotec TDS 20 R elektrische kachel is voorzien van een thermostaat die u kunt gebruiken om de gewenste temperatuur in te stellen en te behouden. Hieronder vindt u een korte handleiding over hoe u de thermostaat op de Trotec TDS 20 R kunt gebruiken:

 1. Zorg ervoor dat de kachel is ingeschakeld en dat hij is aangesloten op een stopcontact.
 2. Zoek de thermostaatknop op het bedieningspaneel van de kachel. Dit is meestal gemarkeerd met een symbool van een thermometer.
 3. Draai aan de thermostaatknop om de gewenste temperatuur in te stellen. De temperatuur kan worden ingesteld tussen 5°C en 35°C.
 4. Zodra u de gewenste temperatuur hebt ingesteld, zal de kachel beginnen met verwarmen totdat deze temperatuur is bereikt.
 5. Wanneer de gewenste temperatuur is bereikt, zal de kachel automatisch stoppen met verwarmen en alleen weer inschakelen wanneer de temperatuur onder het ingestelde niveau daalt.

Opmerking: Het kan even duren voordat de kachel opwarmt tot de ingestelde temperatuur, afhankelijk van factoren zoals kamertemperatuur en isolatie. Het kan ook zijn dat u af en toe aanpassingen moet maken aan de thermostaatinstellingen om ervoor te zorgen dat uw ruimte comfortabel blijft gedurende de dag.

Door gebruik te maken van deze eenvoudige stappen, kunt u optimaal gebruik maken van uw Trotec TDS 20 R elektrische kachel en genieten van constante warmte tijdens koude dagen!

Welke veiligheidsmaatregelen moeten worden genomen bij het gebruik van een Trotec TDS 20 R elektrische kachel?

Bij het gebruik van een Trotec TDS 20 R elektrische kachel is het belangrijk om enkele veiligheidsmaatregelen in acht te nemen om ervoor te zorgen dat de kachel veilig en efficiënt werkt. Hier zijn enkele tips:

 1. Plaats de kachel op een vlakke ondergrond en zorg ervoor dat er geen brandbare materialen in de buurt zijn.
 2. Houd kinderen en huisdieren uit de buurt van de kachel om te voorkomen dat ze zich verbranden of per ongeluk de kachel omver gooien.
 3. Zorg ervoor dat de kachel niet in contact komt met water, omdat dit kan leiden tot kortsluiting of andere problemen.
 4. Schakel de kachel uit wanneer u niet thuis bent of wanneer u gaat slapen om te voorkomen dat er ongelukken gebeuren.
 5. Maak regelmatig de stoffilters schoon om te voorkomen dat er stof ophoopt en brandgevaar ontstaat.
 6. Controleer regelmatig of alle onderdelen van de kachel goed vastzitten en functioneren, zoals het snoer, de stekker en het handvat.
 7. Gebruik geen verlengsnoeren of adapters met de kachel, omdat dit kan leiden tot oververhitting of kortsluiting.

Door deze veiligheidsmaatregelen in acht te nemen kunt u genieten van een veilige en efficiënte verwarmingsoplossing met uw Trotec TDS 20 R elektrische kachel.

Wat is het energieverbruik van een Trotec TDS 20 R elektrische kachel?

Het energieverbruik van de Trotec TDS 20 R elektrische kachel is afhankelijk van het vermogen dat wordt gebruikt en de duur van het gebruik. De kachel heeft een vermogen van 3 kW, wat betekent dat hij bij volledig vermogen 3 kilowattuur per uur verbruikt.

Als u de kachel bijvoorbeeld één uur op vol vermogen gebruikt, verbruikt deze dus 3 kilowattuur aan elektriciteit. Als u de kachel gedurende vier uur op halve kracht gebruikt, verbruikt deze ook ongeveer 3 kilowattuur aan elektriciteit.

Het is belangrijk om te weten dat het energieverbruik van de Trotec TDS 20 R kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte en isolatie van de ruimte waarin hij wordt gebruikt en de gewenste temperatuur. Het is daarom raadzaam om het energieverbruik te monitoren en indien mogelijk te beperken door bijvoorbeeld alleen te verwarmen wanneer dat nodig is.