Bouwkundige keuring Rotterdam: voorkom verrassingen met Vastgoedkeur!

18 mei 2023 Door beintentionallyalivecom 0

Bouwkundige keuring Rotterdam: waarom het belangrijk is

Bent u van plan om een huis te kopen in Rotterdam? Dan is het verstandig om een bouwkundige keuring uit te laten voeren. Een bouwkundige keuring geeft u inzicht in de bouwkundige staat van het huis en eventuele gebreken die er zijn. Zo komt u niet voor verrassingen te staan en kunt u weloverwogen beslissen of u het huis wilt kopen of niet.

Een bouwkundige keuring wordt uitgevoerd door een onafhankelijke inspecteur die gespecialiseerd is in de bouw. De inspecteur bekijkt alle onderdelen van het huis, zoals de fundering, het dak, de gevels en de installaties. Hij of zij maakt hierbij gebruik van speciale apparatuur, zoals een vochtmeter en een warmtebeeldcamera.

Na afloop van de keuring ontvangt u een rapport met daarin alle bevindingen van de inspecteur. Hierin staat vermeld welke gebreken er zijn geconstateerd en wat hiervoor de mogelijke oplossingen zijn. Ook wordt er aangegeven welke kosten hiermee gemoeid zijn.

Het is verstandig om een bouwkundige keuring uit te laten voeren voordat u het koopcontract tekent. Zo kunt u eventuele gebreken meenemen in de onderhandelingen over de prijs van het huis. Ook kunt u besluiten om af te zien van de koop als er te veel gebreken aan het licht komen.

Een bouwkundige keuring zorgt dus voor meer zekerheid bij uw aankoopbeslissing en kan u veel geld besparen op de lange termijn. Het is daarom zeker de moeite waard om een bouwkundige keuring uit te laten voeren als u een huis wilt kopen in Rotterdam.

Bij Vastgoedkeur kunt u terecht voor een professionele bouwkundige keuring in Rotterdam. Onze inspecteurs zijn deskundig en ervaren en leveren altijd een helder rapport af. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om direct een keuring aan te vragen.

Wilt u zekerheid bij uw aankoopbeslissing en onaangename verrassingen voorkomen? Vraag dan nu een bouwkundige keuring aan bij Vastgoedkeur in Rotterdam. Onze inspecteurs staan voor u klaar en leveren altijd een helder rapport af. Neem vandaag nog contact met ons op en maak uw aankoop van een huis in Rotterdam tot een succes!