De 7 meest gestelde vragen over Gamma: Openingstijden, Vestigingen, Klantenservice, Verzending, Betaalmethoden, Retourbeleid en Folders

28 maart 2023 Door beintentionallyalivecom 0

Gamma is een Nederlands bedrijf dat zich focust op de verkoop van doe-het-zelf producten. Het bedrijf werd in 1972 opgericht door Jan van der Heijden en is sindsdien uitgegroeid tot een van de meest populaire doe-het-zelfketens in Nederland. Het hoofdkantoor bevindt zich in Amsterdam.

Gamma heeft meer dan 200 winkels verspreid over heel Nederland, waaronder grote vestigingen in steden zoals Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Eindhoven. De winkels bieden een breed assortiment aan producten voor thuisverbetering zoals verf, bouwmaterialen, gereedschappen, tuinartikelen en meubels. Er is ook een online winkel waar klanten hun producten kunnen bestellen.

Het bedrijf biedt ook professionele diensten aan voor zakelijke klanten. Ze hebben een team van specialisten die klanten helpen met hun project en ze biedt ook installatie- en montagediensten aan. Daarnaast organiseert Gamma regelmatig workshops voor mensen die willen leren hoe ze hun eigen project kunnen voltooien met behulp van de producten die ze verkopen.

Gamma staat bekend om haar goede service en betaalbare prijzen. Het bedrijf heeft ook verschillende loyaliteitsprogramma’s waardoor klanten voordelige prijzen kunnen ontvangen als ze regelmatig terugkeren naar de winkel of online shop.

De 7 meest gestelde vragen over Gamma

  1. Wat zijn de openingstijden van Gamma?
  2. Waar kan ik een Gamma vestiging vinden?
  3. Heeft Gamma klantenservice?
  4. Hoeveel betaal ik bij Gamma voor verzending?
  5. Welke betaalmethoden accepteert Gamma?
  6. Wat is het retourbeleid van Gamma?
  7. Is er een folder of catalogus beschikbaar bij Gamma?

Wat zijn de openingstijden van Gamma?

De openingstijden van Gamma verschillen per filiaal. Je kunt hier de openingstijden van jouw dichtstbijzijnde Gamma vinden: https://www.gamma.nl/winkels/.

Waar kan ik een Gamma vestiging vinden?

U kunt een Gamma vestiging vinden op de website van het bedrijf. Op de website van Gamma kunt u een zoekopdracht doen naar de locatie van een vestiging in uw buurt. U kunt ook de website van Google Maps gebruiken om te zoeken naar een vestiging bij u in de buurt.

Heeft Gamma klantenservice?

Ja, Gamma heeft een klantenservice. U kunt contact opnemen met de klantenservice via telefoon, e-mail of chat.

Hoeveel betaal ik bij Gamma voor verzending?

Het tarief voor verzending bij Gamma is afhankelijk van de bestelling. Voor kleine artikelen geldt een tarief van €4,95, voor grote artikelen geldt een tarief van €6,95. Als je een grote bestelling plaatst, kan het tarief ook hoger zijn.

Welke betaalmethoden accepteert Gamma?

Gamma accepteert betalingen met creditcard (Visa, MasterCard, American Express), PayPal, iDeal en AfterPay.

Wat is het retourbeleid van Gamma?

Gamma heeft een 14-daagse retourperiode. Als je een artikel bij Gamma koopt, kun je het binnen 14 dagen na ontvangst terugsturen voor een volledige restitutie. Je moet het artikel in de originele verpakking en in dezelfde staat retourneren waarin je het ontving. Als het artikel is gebruikt of beschadigd, kan Gamma geen restitutie geven.

Is er een folder of catalogus beschikbaar bij Gamma?

Ja, Gamma heeft een digitale folder en catalogus beschikbaar. Deze kunnen worden gedownload vanaf de website van Gamma.