Simons ramen en deuren: de 9 meest gestelde vragen

11 maart 2023 Door beintentionallyalivecom 0

Simon’s Ramen en Deuren is een bedrijf gespecialiseerd in het produceren, installeren en repareren van ramen en deuren. Het bedrijf is in 2001 opgericht door Simon Boonman, die een lange ervaring heeft in de ramen- en deurenindustrie. Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in Den Haag, maar heeft ook kantoren in Rotterdam, Amsterdam en Utrecht.

Simon’s Ramen en Deuren biedt kwaliteitsproducten aan voor alle soorten ramen en deuren. Ze maken gebruik van modernste technologieën om producten te produceren die aan de hoogste normen voldoen. Als je eenmaal een product koopt bij Simon’s Ramen en Deuren, dan kun je er zeker van zijn dat je een product krijgt dat van topkwaliteit is.

Naast het produceren van ramen en deuren biedt Simon’s Ramen en Deuren ook installatie- en reparatiediensten aan. Ze hebben ervaren monteurs die alle soorten ramenvraagstukken kunnen oplossen. Of u nu nieuwe ramen of deuren nodig hebt of uw bestaande ramenvraagstukken wilt laten repareren, Simon’s Ramon en Deuren staat altijd klaar om u te helpen met al uw ramenvraagstukken.

Als je op zoek bent naar topkwaliteit ramenvraagstukken, dan moet je zeker eens naar Simon’s Ramon and Deuren kijken. Ze biedt hoogwaardige productie-installatie- en reparatiediensten aan tegen betaalbare prijzen. Kijk dus snel op hun website voor meer informatie over hun diensten!

De 9 meest gestelde vragen over Simons ramen en deuren

 1. Wat is de prijs van Simons ramen en deuren?
 2. Waar kan ik Simons ramen en deuren kopen?
 3. Wat voor soort materialen worden gebruikt voor Simons ramen en deuren?
 4. Welke merken biedt Simons aan voor ramen en deuren?
 5. Hoe installeer ik mijn nieuwe Simons-ramen en -deuren?
 6. Wat zijn de voordelen van het gebruik van Simons-ramen en -deuren?
 7. Is er een garantie op mijn aankoop van Simons-ramen of -deur?
 8. Welke accessoires zijn beschikbaar om te combineren met mijn bestelling bij Simons ramen en deuren?
 9. Kan ik mijn bestelling bij Simons Ramen & Deuren retourneren als het niet naar wens is?

Wat is de prijs van Simons ramen en deuren?

De prijs van Simons ramen en deuren is afhankelijk van verschillende factoren, waaronder het materiaal, het formaat en de kwaliteit. Om een exacte prijs te krijgen, moet je contact opnemen met een vertegenwoordiger van Simons voor een persoonlijke offerte.

Waar kan ik Simons ramen en deuren kopen?

Simons ramen en deuren zijn te koop bij verschillende bouwmarkten, zoals Praxis, Gamma en Karwei. Ook kun je ze online bestellen via de website van Simons.

Wat voor soort materialen worden gebruikt voor Simons ramen en deuren?

Simon’s ramen en deuren worden gemaakt van hoogwaardige materialen zoals aluminium, kunststof, hout en staal. De meeste ramen en deuren zijn voorzien van dubbel glas of driedubbel glas voor extra isolatie. Aluminium ramen zijn licht van gewicht maar sterk, terwijl houten ramen een warme uitstraling hebben. Kunststof ramen zijn duurzaam en energie-efficiënt, terwijl stalen ramen extra stevigheid bieden.

Welke merken biedt Simons aan voor ramen en deuren?

Simons biedt een scala aan ramen en deuren van verschillende topmerken, waaronder Andersen, Jeld-Wen, Pella, Ply Gem en Marvin.

Hoe installeer ik mijn nieuwe Simons-ramen en -deuren?

 1. Begin met het verwijderen van de oude ramen en deuren. Verwijder alle schroeven, bouten en bevestigingsmiddelen die aan de oude ramen en deuren zijn bevestigd.
 2. Installeer de nieuwe ramen en deuren volgens de instructies die bij het product worden geleverd. Als er geen instructies worden meegeleverd, kunt u een professionele loodgieter of een andere gekwalificeerde installateur inschakelen om u te helpen bij het installeren van uw nieuwe ramen en deuren.
 3. Controleer of alle onderdelen correct zijn geïnstalleerd en dat er geen lekkage is voordat u het project afrondt. Als er problemen zijn met het installeren van uw nieuwe Simons-ramen en -deuren, neem dan contact op met een loodgieter of een andere gekwalificeerde installateur voor hulp.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van Simons-ramen en -deuren?

Simons-ramen en -deuren bieden een aantal voordelen, waaronder:

1. Energiebesparing: Simons-ramen en -deuren zijn ontworpen met geavanceerde technologie die de warmte-energieverliezen vermindert. Ze zijn voorzien van speciale lagen glas en coating die de warmte binnenhouden in de winter en buitenhouden in de zomer.

2. Geluidsisolatie: Simons-ramen en -deuren hebben een speciale constructie waardoor ze effectief geluid kunnen absorberen, waardoor uw woning rustiger wordt.

3. Veiligheid: Simons-ramen en -deuren zijn gemaakt van stevig materiaal dat bestand is tegen inbraakpogingen. Bovendien hebben ze speciale vergrendelingen die hen extra veilig maken voor ongewilde bezoekers.

4. Duurzaamheid: Simons-ramen en -deuren zijn ontworpen om lang mee te gaan, wat betekent dat u minder vaak hoeft te investeren in nieuwe ramen of deuren voor uw woning.

Is er een garantie op mijn aankoop van Simons-ramen of -deur?

Ja, Simons-ramen en -deuren hebben een garantie van 10 jaar op de producten. De garantie dekt materiaal- en fabricagefouten en biedt klanten ook bescherming tegen defecte materialen of werkwijzen.

Welke accessoires zijn beschikbaar om te combineren met mijn bestelling bij Simons ramen en deuren?

Simons ramen en deuren biedt een breed scala aan accessoires om uw bestelling te personaliseren. U kunt kiezen uit een verscheidenheid aan kleuren, stijlen en materialen, waaronder:

– Handgrepen

– Sloten

– Ventilatieopeningen

– Rolluiken

– Zonweringen

– Horren

– Inbraakbeveiliging

– Jaloezieën

Kan ik mijn bestelling bij Simons Ramen & Deuren retourneren als het niet naar wens is?

Ja, je kunt je bestelling bij Simons Ramen & Deuren retourneren als het niet naar wens is. Neem contact op met de klantenservice van Simons Ramen & Deuren om de retouropties te bespreken.